+40 744 241 122

Postat în 20 aprilie 2020

Cumpără un birou în Arad și pune-ți afacerea pe picioare

Această perioadă petrecută acasă este prielnică ideilor și planurilor de viitor. Scriitorii își folosesc timpul pentru a se documenta și scrie o carte sau un jurnal de pandemie, fotografii aleg tematicile noilor expoziții, iar cei care și-ar fi dorit să facăm planul unui business, și-au găsit acum răgazul de a-și face ordine în gânduri. Te numeri printre ei? Cumpără un birou în Arad și pune-ți afacerea pe picioare!

Dacă abia acum realizezi planul viitorului tău business, înseamnă că sunt foarte multe lucruri pe care le ai în vedere. Te gândești de câți angajați vei avea nevoie și automat la spațiul de desfășurare a activității. Când îți alegi biroul, trebuie să fii atent la mai multe aspecte.

1. Bugetul

Bugetul este punctul de pornire. Gândește-te cât ai fi dispus să investești și caută birourile potrivite pentru tine. Atunci când calculezi bugetul pentru un birou în Arad, este important să ai în vedere și investițiile ulterioare pe care le vei face în organizarea și decorarea spațiului.

2. Dimensiunea și compartimentarea

Acestea sunt alte indicații pe care trebuie să le ai în vedere chiar de la început. Ai prefera o sală mare de ședințe, un open space sau mai multe încăperi mici? Gândește-te și dacă vrei să ai o echipă mare sau mică, pentru a ști cum să-ți organizezi spațiul.

3. Locația

Visezi la un birou central, care să fie aproape de colaboratori, terase, parcuri, sau ai prefera un birou mai retras, în care să te bucuri de liniște? Dacă vrei să alegi un spațiu mai retras, gândește-te și la modul în care angajații tăi vor naveta – există tramvaie, piste de biciclete sau spațiu de parcare suficient?

Gândește-te cum vrei să îți organzezi spațiul și cumpără un birou în Arad potrivit nevoilor tale!

Spații Arad este locul în care vei găsi biroul potrivit pentru a-ți pune pe picioare prima afacere. Explorează opțiunile pe care ți le oferim și împlinește-ți visul de a avea prima afacere!

← Înapoi la articole